Evenement Category

Breda Barst

In: Evenement

Breda barst uit zijn voegen op zaterdag 19 en zondag 20 september met de festival afsluiter van 2009, Breda Barst!
In en rondom het Valkenbergpark zullen, verdeeld over twee podia, zowel internationale als nationale bands er alles aan doen om de stad Breda muzikaal te laten swingen. En als dat nog niet genoeg is, u kunt [...]

Open Monumentendag Breda

In: Evenement

Altijd al eens willen kijken in dat mooie gebouw dat om de hoek staat, maar nooit de mogelijkheid gehad om naar binnen te gaan? Op zaterdag 13 september kan dat, dan is het namelijk open monumentendag in Breda!

Roodharigendag

In: Evenement

Zondag 6 september kleurt Breda rood! 4000 roodharigen, mannen, vrouwen en kinderen verzamelen zich in het Valkenbergpark om daar gezamenlijk op de gevoelige plaat vast gelegd te worden.
Ben u geen roodharige van nature? Niet getreurd, sowieso mag u natuurlijk komen kijken èn proeven van de geweldige sfeer die de hele stad in zijn greep zal [...]

Breda Hippique

In: Evenement

Van donderdag 3 september tot en met zondag 6 september vindt Breda Hippique plaats op Landgoed “De Prinsenhoeve” plaats in Breda.
Voor alle paardenliefhebbers een groots evenement dat gezien moet worden, maar zeker ook een aanrader voor ieder ander die er lekker even tussenuit wilt.

Zomer festival Ginneken

In: Evenement

De komende week is het feest in het Ginneken, van woensdag 2 september tot en zondag 6 september wordt dit jaar voor de 40e keer het Ginneken Zomer Festival gehouden!

Tranen van Van Cooth

In: Evenement

Met volle borst meezingen, lachen, gieren en brullen tot tranend aan toe, welkom op Tranen van Van Cooth 2009! Glitter & Glamour op de glitter rotonde van het Van Coothplein wordt wederom het uitgangspunt van het inmiddels 8e gezellige smartlappenfestival. Kijk en zing mee met de vele anderen die weten hoe leuk  de Tranen van [...]

Breda Ballon Fiësta

In: Evenement

Vanaf donderdag 27 augustus tot en met zaterdag 29 augustus a.s. zal de hemel rondom Breda plaats maken voor ballonnen, hete luchtballonnen om precies te zijn. Breda Ballon Fiësta gaat weer van start!
Zal Breda Ballon Fiësta 2009 net zo’n groots succes worden als voorgaande jaren? Aan het aantal luchtballonnen zal het niet liggen…

Harley dag 2009

In: Evenement

Zondag 16 augustus is het zover, vanaf 11.00 uur zal het centrum van Breda gevuld zijn met èchte motoren, Harley’s!
Thema dit jaar is  de film “Easy Rider” die z’n 40 jarig jubileum te vieren heeft, de film die veel motorrijders altijd heeft weten te inspireren.

Valkenbergconcerten Breda

In: Evenement

Vanaf dinsdag 14 juli is het weer zover, het startschot voor de Valkenbergconcerten in het Valkenbergpark te Breda!
In totaal zal het park zeven dinsdagen voorzien van muzikale hoogstaande kwaliteit en gezelligheid.

Bonjour Festival Breda

In: Evenement

Zondag 12 juli is het een dagje genieten op z’n Frans, lekker ontspannen met vreugdevolle muziek en veel gezelligheid. Dus voor diegenen die dit jaar niet op vakantie gaan, waan u in Frankrijk op het Van Coothplein te Breda!