1169819857 3856aaa49e 150x150 Stylingwoensdag: een beetje behang, veel effectJe wilt graag veranderen, iets anders in huis. Even snel, zonder al teveel gedoe. Hoe verander je in een keer de sfeer in je woonkamer? Je kunt proberen al je meubels verplaatsen… Anders wordt het zeker, maar beter? Iets anders dan? Probeer eens een behangetje!

Pak die muur aan!
Kies een muur in je kamer waar wel iets spannends op mag gebeuren. bijvoorbeeld een lange saaie wand: zo’n muur leent zich uitermate geschikt voor een spannend behang. Welk type je ook bent, of je nu van modern design houdt of van klassiek, voor elke woonstijl is wel iets te vinden. Er zijn tal van prints te vinden, ze inspireren je om van je muur een wandvullend kunstwerk te maken. Hierbij kun je denken aan retro, fotobehang, een levensgrote afbeelding, aan een grafisch hoogstandje of aan driedimensionale effecten als zacht, aaibaar behang. Allemaal nieuwe trends op het gebied van wanddecoratie. Ga ervoor en geef je kamer in een middag een complete metamorfose.

Rieneke de Kroon leeft in styl, werkt in styl en gaat in styl met haar bedrijf In-Styl interieur en styling. Sinds 2006 geeft zij advies aan zowel bedrijven als particulieren op het gebied van interieurstyling van woon- en werkruimtes. Meer weten over interieurstyliste Rieneke de Kroon, zie de website www.interieurenstyling.nl.

Bron foto: http://www.flickr.com/photos/wiewel/ / CC BY-NC-SA 2.0