631g 150x150 RoodharigendagZondag 6 september kleurt Breda rood! 4000 roodharigen, mannen, vrouwen en kinderen verzamelen zich in het Valkenbergpark om daar gezamenlijk op de gevoelige plaat vast gelegd te worden.
Ben u geen roodharige van nature? Niet getreurd, sowieso mag u natuurlijk komen kijken èn proeven van de geweldige sfeer die de hele stad in zijn greep zal houden!

Say CHEESE!
Het middelpunt van de roodharigendag is uiteraard de fotoshoot waaraan naar schatting 4000 roodharige “ééndags modellen” gekleed in het wit aan zullen deelnemen. Daarnaast zijn er tal van andere bezienswaardigheden die er voor u een leuke dag voor zullen maken. Zo wordt een dansje salsa gewaagd op de Havermarkt, gepicknicked in het Valkenbergpark, een indrukwekkende modeshow met heuse roodharige modellen, staan er diverse podio door de stad, kortom, genoeg gezelligheid om uw zondag mee te vullen.

Voor de groepsfoto zullen zowel Nederlandse als buitenlandse roodharigen gereed staan. Het leuke aan de “main act” is dat iedereen eraan kan deelnemen, althans, enige verplichting is uiteraard dat men van nature roodharig is en in het wit kom opdraven, maar buiten dat zijn het allemaal gewone mensen.

Initiatiefnemer van de roodharigendag is Bart Rouwenhorst, in het dagelijks leven consultant in de energie branche. Samen met hem werken tal van andere enthousiastelingen en vrijwilligers en heeft ieder zijn of haar eigen taak. Met een team bestaande uit ruim 20 personen, weten ze er tot op heden iedere keer weer een onvergetelijke dag van te maken. Het enige dat de dag nog in het water kan laten vallen, is het weer, wat betreft enthousiasme en gezelligheid zal er niets ontbreken.

Meer informatie:
Locatie: groepsfoto in het Valkenbergpark, overige activiteiten binnenstad Breda
Data: zondag 6 september, vanaf 11.00 uur, zie de website voor het volledige programma
Entree: gratis
Officiéle website: www.roodharigen.nl