hippique 150x150 Breda HippiqueVan donderdag 3 september tot en met zondag 6 september vindt Breda Hippique plaats op Landgoed “De Prinsenhoeve” plaats in Breda.
Voor alle paardenliefhebbers een groots evenement dat gezien moet worden, maar zeker ook een aanrader voor ieder ander die er lekker even tussenuit wilt.

Paardensport

Breda Hippique staat in het teken van de paardensport. Onder de wedstrijdonderdelen vallen Derby, Dressuur, Eventing, Springen en Vierspan. De wedstrijdonderdelen zullen allen plaatsvinden op “De Prinsenhoeve” verspreid over vier dagen volgens een strak programma.

Proosten maar!
Dit jaar is er sprake van een dubbel jubileum op de Hippique. Zo is het inmiddels de 25e keer dat Breda haar vierspan- èn eventingwedstrijd organiseert. Een jubileum dat genoemd en gezien mag worden!
Tevens heeft de organisatie besloten voortaan Breda Hippique te laten plaatsvinden tijdens het eerste volle weekend van september, dit in verband met de wens het evenement te laten plaatsvinden buiten het broedseizoen.

Komt u ook kijken?
Met een bezoekersaantal van ruim 40.000 in 2008 werd Breda Hippique vorig jaar een groots succes. De organisatie hoopt uiteraard dit succes dit jaar te overtreffen, u kunt daarvoor zorgen. De entree is gratis, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank, dus daar zal het niet aan liggen. Wellicht dat uzelf ook wordt aangestoken door de paardengekte…

Meer informatie:
Locatie: Landgoed “De Prinsenhoeve”, Dr. Batenburglaan 194 te Breda
Data: kijk voor het gehele programma op de website
Entree: gratis
Officiéle website: www.bredahippique.nl