cmsdocumentdownload 150x150 Zomer festival GinnekenDe komende week is het feest in het Ginneken, van woensdag 2 september tot en zondag 6 september wordt dit jaar voor de 40e keer het Ginneken Zomer Festival gehouden!

Initiatiefnemer van het Ginneken Zomer Festival is de stichting Bruisend Ginneken. Het festival dat vijf dagen duurt is een festival met veel afwisseling, Bredase bedrijvigheid, sport, kunst & cultuur, kortom, iedere dag is anders!

Het begon allemaal in 1969 met een braderie voor de Ginnekense middenstand. Plaatselijke winkeliers stalden hun producten uit, inmiddels aangevuld door diverse goede doen en andere non-profit organisaties.
Het Zomer Festival Ginneken trekt inmiddels vele bezoekers aan, dit jaar komen naar schatting 800.000 mensen de gezellig in het Ginneken opzoeken. Het festival staat daarmee in de top 10 evenementen van Breda.

Ben u dus op zoek naar Bredase bedrijvigheid, sport, vrije tijd, kunst of cultuur? Gaat dan heen naar de 40e editie van het Ginneken Zomer Festival!

Meer informatie
Data: woensdag 2 september tot en met zondag 6 september a.s.
Locatie: Ginnekenmarkt, Duivelsbruglaan, Ginnekenweg, Raadhuisstraat, Vlanderlaan, Schoolakkerplein
Tijden: dagelijks van 14.00 uur tot 22.00 uur, zondag van 13.00 uur tot 18.00 uur
OfficiƩle website: www.bruisendginneken.nl