tranen van van cooth 150x150 Tranen van Van CoothMet volle borst meezingen, lachen, gieren en brullen tot tranend aan toe, welkom op Tranen van Van Cooth 2009! Glitter & Glamour op de glitter rotonde van het Van Coothplein wordt wederom het uitgangspunt van het inmiddels 8e gezellige smartlappenfestival. Kijk en zing mee met de vele anderen die weten hoe leuk  de Tranen van Van Cooth zijn!

Bier, zweet en tranen
De Tranen van Van Cooth zijn een initiatief op verzoek van Stichting Breda 750 dat is ontstaan in 2002. De gehele stad Breda stemde de stembanden en zong vanuit volle borst mee, een groots succes met uiteindelijk als resultaat Stichting Tranen van Van Cooth, een gezellig muziek festijn waar een flesje bier goed op z’n plaats is en waar tot tranen aan toe gezongen en gelachen wordt.

Generaal van Ham
Vanaf 13.45 uur zullen de Tranen van Van Cooth officieel worden geopend op het Van Coothplein door Generaal Van Ham. Na de opening zal het gezellige muziekspektakel van start gaan met een optreden van Ut GAK op het Van Coothplein. In de rest van de stad zal om 13.00 uur worden gestart door diverse koren. Voor het gehele programma van de Tranen van Van Cooth 2009 kunt u terecht op de officiéle website.

Meer informatie:
Data: zaterdag 29 augustus
Locaties: Van Coothplein, Villa Nova(Veemarktstraat), Nieuwe Haven, Valkenbergpark, Kerkplein, Grote Markt