breda ballon fiesta 2009 150x150 Breda Ballon FiëstaVanaf donderdag 27 augustus tot en met zaterdag 29 augustus a.s. zal de hemel rondom Breda plaats maken voor ballonnen, hete luchtballonnen om precies te zijn. Breda Ballon Fiësta gaat weer van start!

Zal Breda Ballon Fiësta 2009 net zo’n groots succes worden als voorgaande jaren? Aan het aantal luchtballonnen zal het niet liggen…

Ruim 20 jaar Breda Ballon Fiësta
Inmiddels de 24e editie van de Breda Ballon Fiësta, één van de grootste evenementen dat Breda te bieden heeft.
Daar waar in 1986 tijdens het eerste Breda Ballon Fiësta slèchts 15 hete luchtballonnen deelnamen aan dit nieuwe evenement, waarvan de oprichters niet konden voorzien hoe groots het ruim 20 jaar later zou worden aangepakt, zijn dit jaar ruim 30 luchtballonnen van de partij.

De drie dagen staan in het teken van alles dat maar kan opstijgen en afdalen, waaronder: vliegerdemonstraties, paradropping, honden frisbee, vele luchtballonnen en andere gezelligheid.

Vanaf 06.30 uur zullen de eerste luchtballonnen het veld worden opgereden en gereed worden gemaakt om de lucht in te gaan. De echte liefhebbers zullen dan als het even meezit worden getrakteerd op een hemels spektakel vergezeld door een opkomende zon.

Voor het gehele programma van de Breda Ballon Fiësta 2009 kunt u terecht op het programmaoverzicht op de officiéle website.

Meer informatie:
Data: donderdag 27 augustus tot en met zaterdag 29 augustus
Locatie: Rietdijk, nabij TexasHoeve, Haagse Beemden in Breda
Entree: Gratis, € 2,- parkeerkosten

Check voor meer informatie over Breda Ballon Fiësta 2009 de officiéle website: http://www.bredaballonfiesta.nl/