muursticker3 150x135 Stylingwoensdag: interieurstickersHeb je deze zomer een dagje vrij en w il je een verandering aanbrengen in je kamer? Denk dan eens aan het verfraaien van een muur of deur met interieurstickers. Deze stickers kun je op elke gladde, harde ondergrond plakken. Ramen, tegels, tafels en deuren zijn natuurlijk geen probleem, maar zelfs behang lukt prima – zolang de structuur niet buitengewoon grof is. Op muren behandelt met latex of muurverf blijft het ook prima zitten. Muren die behandelt zijn met witkalk blijven afgeven, waardoor de sticker niet blijft plakken.
Zo weer weg
Een groot voordeel van interieurstickers is dat ze eenvoudig aan te brengen én te verwijderen zijn. In een half uurtje heb je een wand of deur netjes beplakt. Ben je erop uitgekeken, dan kun je de stickers weer eenvoudig verwijderen. Met een föhn laten de stickers gemakkelijker los. Met interieurstickers kun je op een makkelijke en veilige manier je kamer een verrassend ander uiterlijk geven.

Een eigen spreuk
Geef je slaapkamer wat meer romantiek door een gedicht boven het bed tegen de muur te plakken. Voor een nog persoonlijkere slaapkamer, laat je je eigen gedicht drukken. Dit kun je via internet door diverse bedrijven laten printen op folie.

Houten interieurstickers
Nieuw zijn de houten interieurstickers. Deze zijn een centimeter hoog en op dezelfde manier aan te brengen. Ze zijn in allerlei patronen te krijgen via internet en bij sommige winkels en bouwmarkten.