franceflag 150x150 Bonjour Festival BredaZondag 12 juli is het een dagje genieten op z’n Frans, lekker ontspannen met vreugdevolle muziek en veel gezelligheid. Dus voor diegenen die dit jaar niet op vakantie gaan, waan u in Frankrijk op het Van Coothplein te Breda!

Het Bonjour Festival zal dit jaar voor het eerst worden gehouden op de plaats waar al reeds eerder het smartlappen festival is georganiseerd, namelijk het Van Coothplein. Vanaf 14.00 tot 19.00 uur zullen er optredens met een Franse tint worden gedaan door onder andere Chantalin Calin die een hommage brengt aan Edith Piaf, docent Joep Peeters die een lesje Frans zal geven, en andere muzikale optredens van Het Groote Leughen, Mijnheer Dinges, Maria van Bergen, de Makrelen, en accordeonist Henk van Aert.

De horeco rondom het Van Coothplein past de kaart aan op Frans niveau en verder zullen er een reeks Franse invloeden aanwezig zijn, waaronder een heuse jeu de boules baan, verschillende kramen met Franse lekkernijen, Franse oldtimers, te gek om op te noemen.

Locatie
Van Coothplein Breda

Aanvang
14.00 uur