modelwoningHet nieuwbouwproject bestaat uit 8 twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning. Op 6 juni vond de open dag plaats. Speciaal voor deze open dag heb ik – in opdracht van Woningstichting Goed Wonen – een modelwoning gerealiseerd. Geïnteresseerden kunnen hierdoor de woning een stuk makkelijker beoordelen. Ze krijgen een goed ruimtelijk beeld van het interieur. Ik heb gekozen verschillende houtstructuren gecombineerd met aardetinten.

Breed publiek
Een belangrijk doel van een modelwoning is het aanspreken van een breed publiek. Een potentiële koper moet zich thuis kunnen voelen in de woning.
 Door gebruik te maken van rustige kleuren en aardetinten, heb ik een sfeervol, ruimtelijk woonvertrek gecreëerd dat veel mensen aanspreekt.

modelwoning

Contrast
Het gevaar van te veel aardetinten is dat het saai kan worden. Om het interieur toegankelijk te houden gebruik ik bewust geen felle kleuren. Het nodige contrast breng ik met witte accessoires en kussens, wat het geheel frisser maakt. Een leuke eyecatcher is de booglamp, die het strakke, rechtlijnige interieur doorbreekt.

booglamp

Uitzicht
Een aansprekend aspect van deze woningen is het uitzicht op de omgeving van de Lage Zwaluwe. Alle woningen hebben grote raampartijen, waardoor je elke dag kunt genieten van het uitzicht. In deze modelwoning zijn de meubelen zo geplaatst dat het zicht vrij blijft.

Heeft u interesse in het project, de meubelen of de booglamp? Neem contact op met In-Styl