voor na princenhage 150x150 Stylingwoensdag: verkoopstyling werkt!Het zal niemand zijn ontgaan: huizenkopers hebben vandaag de dag alle keuze en het is daarom ongekend moeilijk om je woning te verkopen. Makelaars doen zoveel mogelijk om de huizenmarkt draaiende te houden. Elke makelaar heeft zijn eigen ideeën over wat je in deze situatie het best kunt doen… ik ben er van overtuigd dat verkoopstyling voor veel verkopers een goede investering is. 


Succes!
Een appartement in Princenhage dat ik heb mogen stylen voor verkoop (zie foto) was binnen ander halve maand verkocht: een unicum in de huidige tijden. Op de voor- en nafoto bij dit artikel zie je het resultaat van mijn werk. De woning maakt na styling een ruimere en toegankelijkere indruk. Het oordeel van kijkers wordt zo een stuk minder beïnvloed door de persoonlijke smaak van de eigenaar. Hier lees je een artikel dat ik eerder schreef over verkoopstyling. Voor meer informatie over mijn diensten, neem gewoon even contact op met In-Styl.

Goede presentatie
Een sterke presentatie op woningsites en in de brochure kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een vlot verkoopproces. De foto’s van het appartement in Princenhage zijn gemaakt door een fotograaf die 
zich heeft gespecialiseerd in woning fotografie. Ook dat is een vak apart: als het op de foto’s niet overkomt zien weinig woningzoekers hoe mooi je woning is. 
In-Styl is onlangs een samenwerking aangegaan met deze fotograaf en daar zal ik je later over vertellen.