vierluik 150x150 Het weekend van 4/5 oktoberDit weekend staat voor huizenzoekers natuurlijk in het teken van de Open Huizen Route. Stel eerst een goede route op, bijvoorbeeld door Funda goed te gebruiken, zoals hier uitgelegd. Maak wat tijd vrij, zaterdag tussen 11:00 en 15:00, en pak die kans om een goede indruk te krijgen van een stel interessante woningen. Ga je veel huizen bezoeken? Neem een notitieblokje mee, zodat je later geen woningen door elkaar haalt. En op zondag kun je nog een blokje rond gaan…

Singelloop
Inderdaad, zondag 5 oktober 2008 vindt de Singelloop plaats. Als je een van de 7000 ingeschreven hardlopers bent, dan hoop ik dat ik nu niets nieuws vertel. Ben je, net als ik, wat minder enthousiast over het beoefenen van duursporten? Dan moedig je die fanatieke sporters aan. Ik sta ter hoogte van het Van Coothplein. Met een biertje.

Modelfotografie
Nog meer mensen zien? In de Para, enkele stappen van het Van Coothplein, kun je genieten van modelfotografie. Deze expositie maakt onderdeel uit van Breda Foto en is op zaterdagen en zondagen t/m 25 oktober gratis toegankelijk.