2363926206 7e1c35f341 150x150 Apple reseller iFactors in BredaHet grote publiek maakt sinds 2001 via de Ipod kennis met het intuïtieve gebruiksgemak waarvoor  computerfabrikant Apple staat. In het kielzog van de immens populaire mp3-speler worden ook de andere producten van Apple steeds meer gemeengoed. Zo ook Apple computers, voorheen vooral het speelgoed van grafisch ontwerpers en ‘alternatievelingen’. Het past volledig in die ontwikkeling dat Breda nu ook een Apple verkooppunt heeft.

Te duur of onweerstaanbaar?
Als je het over Apple hebt, kun je mensen grofweg in twee categorieën indelen. De eerste groep vindt Apple veel te duur. Zij hebben gelijk, want voor hetzelfde geld heb je met een Windows PC meer hardware. De tweede groep betaalt graag een beetje meer. Zij hebben gelijk, want het design en het besturingssysteem maken het prijsverschil goed.

In het centrum
Hoe dan ook, Bredase Apple liefhebbers zijn niet meer genoodzaakt tot een ritje naar Prinsenbeek of Etten-Leur. Apple Premium Reseller iFactors heeft begin april een filiaal geopend in hartje Breda. In de stijlvolle en overzichtelijke winkel vind je laptop en desktop Macs, iPods, IPhones en accesoires. Ifactors geeft daarnaast gecertificeerde cursussen. Je vindt iFactors in de Eindstraat 13